Cinnamon en pearl lijn. Ben ik gestart eigenlijk met het gedachte op merle te focussen. Maar al snel merkte ik dat het echt absoluut mijn ding niet was. En heel veel merle ratten die ik had aangekocht voor deze lijn echt van karakter een dikke 0 waren.
En heb deze dan ook nooit ingezet.

Ik ben dan verder gegaan op cinnamon/wildkleur en pearl. Maar vooral de bouw van deze ratten sprak me aan en hun karakter. kleurtje was mooi meegenomen.

30str's Pintel 2e begon dit verhaal. 

hij was een mooie cinnamon kleurige man. Ik was ook alles behalve origineel met de namen. 

Ik koppelde hem met een dame die ik ook kocht bij dezelfde fokker. Zijnde 30str's-Shinook.

Uit het koppeltje 30str's Shinook en Pintel 2e. Werd Me-Akira geboren. 
Me-Akira werd later gekoppeld een Devil's Rattery Mink ( Die verder kwam uit een mink dame variberk die ik had geïmporteerd uit Engeland en een man van bij Devil's Rattery ). We hielden hieruit Me-Tia en Tito.

Rsp-Pebbles werd ook gekoppeld aan Me-Preston. En daaruit hielden we Me-Piper van bij 

Me-Piper en Me-Tito werden gekoppeld en kregen Me-Bandit 2e

Me-Bandit 2e werd dan later gekoppeld aan Me-Tia.

Me-Tia werd ook gekeurd op 03/09/2017 en won daar de prijs van Mooiste rat met een F 95.

Voor haar cinnamon kleur en bouw.

 

Me-Tia en Me-Bandit werden dus gekoppeld, hieruit werd gehouden Me-Baileys en Me-Amaretto.

 

(later ging Tia nog eens samen met me-kibo maar dat is een andere lijn)

Deze werden geboren op 26/11/2017.

Op 1/04/2018 werden beide gekeurd. en behaalde beide een ZG 94.
Na overleg met de keurders en uitleg van wat ik verder wou gaan doen met hun 2 en omdat hun beide karakters uitstekend waren en bouw nagenoeg perfect. Werd hier ook geopteerd voor een broer en zus koppeling.

26/04/2018 werd uit dit koppel een echt een pracht aan stuitertjes geboren. 3/4 van dat nest vertrok dan ook naar bevriende fokkers.

We hielden hiervan bij 3 rittens. Me-Allegro, Me-Jack en Me-dalma. 


Omdat we geen stambomen meer geven met al onze ratten, is vanaf nu verdere info van deze ratten te volgen via een andere pagina die u later zal worden meegedeeld. Omdat we helaas merken dat sommige mensen gewoon onze stambomen namaakten via de info die ze vonden op onze pagina, worden hier verder geen updates gezet vanaf 2019.