L-Lijn (eigen lijn )

Prille begin van onze hobby.

We zijn ook begonnen met ratten zondr stamboom :)Β 

Grey - Lucky was mijn eerste koppeltje die ik samen zette.

En maart 2015 begon zo Maison Eimeneis :)Β 

met de geboorte van ME-Luna.Β 

we hadden het zwaar te verduren, met andere rattery's die ons overal zwart maakten. Omdat wij niet werkten zoals hun. En helaas doen ze dit nog steeds- nieuwe boycotten!!!!

Maar door volharding. En steun van geweldige andere fokkers gingen wij door.

Me-Luna werd da gekoppeld met een velveteen mannetje Curley en daar kwam onze mooie Me-Leyla uitgerold <3Β 

Me-Leyla werd dan gekoppeld met een silver blue mannetje die we kochten van Rattery Dreamy ( deze rattery is gestopt)Β 
RD-Ferrero kwam uit Nederland. Hun rittens werden geboren op 27/04/2016. Waar wij Me-Lilo van hebben bij gehouden.

Me-Lilo werd gekoppeld aan Me-Preston 1STE ( agouti mism japanner)

Hieruit werd Me-Lycia geboren.

Me-Lycia werd op haar beurt gekoppeld met Me-Coer ( Coer komt uit onze bont/Du Lijn werd gekeurd NE92)

Hieruit werden Lyna en Lars geboren.
Lyna werd gekeurd en kreeg heel fraaie en zeer goede opmerkinge qua bouw maar haar aalstreep liep niet door en kreeg daarom een onvoldoende. (keuringverlsagen komen later ook op de website)

Me-Lyna en Lars werden gekoppeld. Na bespreking met meerdere keurders, werd hier inderdaad een koppeling gedaan tussen broer en zus. Meer info hier omtrent kan u mij steeds vragen.

Β 

Me-Lizzy werd geboren uit de koppeling van Me-Lars en Me-Lyna. Lizzy was een argente bont dame. En zij werd hierna gekoppeld met ME-Viper ( du/bont lijn werd gekeurd en kreeg NE94)Β Waaruit Me-Leki odd eye dame werd geboren. Leki werd gekoppeld later aan ME-Dasyar ( Harley/velveteen lijn ) . Waar prachtige rittens van voort kwamen en wij enkele van aanhielden maar waar we uiteindelijk besloten deze tak niet verder te nemen in de fokplannen van 2019 op moment. (later misschien terug wel )

Lyna daarintegen werd wel verder in gezet. We kozen daar voor de versmelting van ons plan van voordien:

Versmelting van onze L-Lijn en de Harley-Lijn.


Omdat we geen stambomen meer geven met al onze ratten, is vanaf nu verdere info van deze ratten te volgen via een andere pagina die u later zal worden meegedeeld. Omdat we helaas merken dat veel mensen gewoon onze stambomen namaakten via de info die ze vonden op onze pagina, worden hier verder geen updates gezet vanaf 2019.Β